"Enjoy2Sale, staat voor professioneel adverteren van begin tot eind"

Enjoy2Sale

Ik ben Roy Wind oprichter van Enjoy2sale,

Toen ik over Narrowcasting hoorde, was ik benieuwd hoe die ontwikkeling verder zou gaan, en vooral wat de mogelijkheden zijn.

In de tijd dat ik beroepsmilitair ben geweest bij de Koninklijke Luchtmacht als F-16 onderhoudsmonteur, zat ik regelmatig in de cockpit. In de cockpit zit een zogeheten “Head up display” die direct doelgerichte informatie geeft aan de piloot.

Het ontstaan van narrowcasting door Enjoy2sale is een feit. Doelgericht reclame op locaties waar wachtende klanten of bezoekers een tijdje verblijven en niet als een F-16 er snel aan voorbijgaan…

Beeldschermen die wij plaatsen vindt u bijvoorbeeld in snackgelegenheden, tandartspraktijken, sportkantines en buurthuizen. Daarbij hebben wij goed nagedacht over locaties in Emmen en de provincie Drenthe waar we beeldschermen van Enjoy2sale kunnen plaatsen.

Door Advertentiewaarde te creëren en door de kracht van herhaling, leidt dit naar een goede combinatie tot aandacht van de wachtende klant en daarmee aandacht voor Uw bedrijf.

Enjoy2sale is een onderneming wat betaalbare reclame aanbied, vertoont op meerdere locaties tegelijk. Een bedrijf met de roots in Emmen.

Bent u geïnteresseerd, heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze dienstverlening, vul dan het formulier in.

  Enjoy2sale Narrowcasting

  Druwerbrink 75

  7812 TB Emmen              

  W: www.enjoy2sale.nl
  E: info@Enjoy2sale.nl
  T: 06-516-76-059 

  WhatsApp chat